Спрятать колонку

Dansk kaffe-konge kværner gennem krisen

Статья про крупнейшую датскую сеть кофеен Baresso
http://www.erhvervsbladet.dk/virksomheder/dansk-kaffe-konge-kvaerner-gen...

Af Andrea Luth, Tirsdag den 4. maj 2010, 06:02
Hvad Starbucks gør for resten af verden, gør Baresso for Danmark. Og det går godt for kaffekæden, der har klaret sig gennem krisen med det bedste regnskab nogensinde.

Selv om forårssolen for alvor er ved at få overtaget i Danmark, så er det ikke længere de kolde øl, der er de foretrukne. Det kan de ansatte mærke på Baresso Coffee A/S’s 25 filialer, hvor de i disse tider har travlt med at slukke danskernes kaffetørst.

Kaffekæden præsenterede sidste år et overraskende godt regnskab for 2008 trods krisen, og det har de formået at fastholde og endda forbedre i 2009, hvor de igen kan de præsentere stabile sorte tal på bundlinjen.

- Vi kunne godt se, at 2009 ville blive et vanskeligt år for hele erhvervslivet, så vi besluttede at sætte alt vores fokus på gæsteoplevelsen, siger administrerende direktør i Baresso Coffee A/S, Kenneth Luciani.

Derfor har virksomheden investeret rigtig meget i produktudvikling og træning af de ansatte, og det har vist sig at bære frugt. Kæden havde nemlig over tre procent flere gæster i 2009 end i 2008.
- Vi var rigtig bange for, at 2009 ville blive et hårdt år, men vi er bare utrolig glade for, at folk gerne vil unde sig selv en lille luksus i hverdagen trods de barske tider, siger Kenneth Luciani.

Velkommen til nye

Da Baresso åbnede sin første filial for 10 år siden, var de den eneste kaffekæde i Danmark, og det var svært at overbevise danskerne om, at de skulle betale lidt ekstra for kvalitetskaffe og god service.

De senere år, er der kommet flere spillere ind på markedet, og selv om der nu er andre at konkurrere med, byder Kenneth Luciani de nye kaffekæder varmt velkommen.

>> Читать далее
RSS-материал

Наверх