Спрятать колонку

мечты Слона

Afrikansk liebhaverhus med det hele - og lidt til (домик в Африке - мечта Слона)


Sommerboligen er gennemtænkt på alle måder. Det har f.eks. højttalere både ude og inde, lysdæmpning over alt, solafskærmninger de rigtige steder og overdækning af pools, som man kan gå på. Konstruktionen af huset er lavet uden indvendige vægge til at bære taget. I stedet bærer søjler og 2,4 ton stålbeslag taget. ( Niels Åge Skovbo, Fokus Foto )

***

Charlotte og Mads Viuff forlod Danmark for at skabe en ny og meget anderledes tilværelse i Cape Town, Sydafrika. 16 år senere har de fire børn, en karriere i ejendomsbranchen og et liv, som de fleste kun drømmer om.

Det er en overvældende udsigt til bjerge, golfbane og lagune med pelikaner og flamingoer i vandkanten, der møder en, når man træder ind i Charlotte og Mads Viuff sommerbolig på 650 kvadratmeter på Arabella Country Estate i Kleinmond, som er halvanden times kørsel fra Cape Town i Sydafrika.

Det undrer derfor ikke, at Charlotte og Mads Viuff blev forelsket i Arabella. Faktisk blev de så glade for stedet, at de flyttede permanent dertil og boede der i fem år, inden de i 2007 rykkede ind i et nybygget hus på 450 kvadratmeter i den eksklusive forstad Constantia lige uden for Cape Town. De flyttede pga. børnenes skolegang og fritidsliv, hvor der er langt flere muligheder i storbyen.

I alle skoleferie rykker de ud til sommerboligen, hvor livsstilen er afslappet, luksus er en naturlig del af hverdagen, og der er et væld af muligheder for aktivitet. En af Sydafrikas bedste 18-hullers golfbane er lige uden for vinduerne, og man kan ride, sejle i kano, spille tennis og benytte faciliteterne på det store luksushotel.

Henover julen og nytåret er der syv ugers sommerferie fra skolen, og alle uger er familien i deres sommerbolig.

>> Читать далее
RSS-материал

Наверх